Uitstappen

Het dorpje Bouquet ligt, ruim gezien, in de driehoek Nîmes, Avignon en de Ardèche, grenzend aan de Provence. Meteen ziet u dat uw vakantie alle kanten uit kan, steden met cultuur, dorpjes met karakter, dit alles steeds omgeven door een overweldigende natuur.

In de nabije omgeving gidsen we jullie graag door het aanbod van pittoreske dorpjes, mooie wandelingen in de natuur en de plaatselijke marktjes of bezienswaardigheden; wandelen naar de Mont Bouquet of les Aiguières, zwemmen in de Cèze, Les Concluses, Uzès, Lussan, … Goudargues, La Roque sur Cèze…

Mag het voor jullie iets verder zijn, dan zijn de Bambousserai en Anduze, Grottes de la Salamandre enkele van de vele aanraders. Op jullie kamer vinden jullie een oplijsting met talrijke leuke uitstapjes., hier al enkele smaakmakers; Avignon, Nîmes, Le Mont Ventoux, Vaison la Romaine, ….

Plannen jullie een daguitstap, dan zijn de kuststeden Aigues-Mortes, Le Grau du Roi en La Grande Motte een mogelijkheid. De Cevennen, Gorges de l’Ardéche en Fontaine de Vaucluse kunnen alvast op jullie verlanglijstje!
Naast de lijst op de kamer geven we graag advies en vullen we dit aan met onze ervaringen.